Friday, June 5, 2009

I'm new here!


Assalamualaikum, hello, hye, konnichiwa...
saya baru je create this blog. This is my 1st time having a blog. 


huhu, tak tau la plak nak tulis ape ni...Hmm, nak crite la sket pasal diri sendiri. Nak buat karangan jenis cerita lah kalau mcm ni...
Pada tahun lepas, aku dan rakan-rakan sekolahku mengikuti satu perkemahan yang dianjurkan oleh pihak sekolah yang dikenali sebagai Kem Perdana. Perkemahan tersebut dilakukan di luar kawasan sekolah. Destinasi kami ialah Sungai Gahal yang terletak di hulu negeri Selangor(agaknyalah, x sure..hehe).
Kat sana best sgt..Ada byk gile aktiviti n the most interesting about this camping is because there's a HOT, HOTTER and HOTTEST facilitators..(Opps ni da bkn karangan jenis cerita ni)..Hehe, whateverla...Mls la plak nak cite lg...Internet connection ni plak sekejap ok, sekejap x...Ish..benci tul..


Haha, kat bwh ni nmpk klaka btol la...actually ktrg kena lompat bintang utk senaman pagi..

2 comments:

  1. yup..mmg best pown...rindu giler dgn diarunk sume..

    ReplyDelete